010-4326936   |    tuincentrummeijer@gmail.com Showtuin: Kooiwalweg 12-14 | 3076 JJ Rotterdam
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in tuin Barendrecht
  • Kunstgras in tuin Barendrecht
  • Kunstgras in tuin Barendrecht
  • Kunstgras in tuin Barendrecht

Kunstgras in tuin Barendrecht 

In een schaduwrijke tuin van een benedenwoning wil natuurlijk gras niet groeien. Gevolg is een gazon dat vol staat met mos, voorzien van de uitwerpselen van de lokale katten. Deze klant wilde wat anders en heeft gekozen voor een zorgeloos groen en natuurlijk ogend gazon van kunstgras.

Showtuin in Rotterdam

De opdrachtgever is eerst informatie komen inwinnen bij Tuincentrum Meijer, waar ze de verschillende soorten kunstgras hebben kunnen bekijken in ons showrek. Op basis van de smaak van de klant, het gewenste gebruik en de prijs is de keuze gevallen op Finesse de Luxe van EasyLawn.   

Onderhoudsarm

Vanwege het feit dat kunstgras vrijwel geen onderhoud nodig heeft werd hiervoor gekozen. Afhankelijk van het gebruik van het gazon dient u eens in de paar weken/maanden uw gazon op te borstelen met een harde bezem of borstelmachine. Dit soort kuntgras oogt echt heel natuurlijk.
Gebruikt u uw kunstgras intensiever, zoals bijvoorbeeld als voetbalveld voor uw opgroeiende kinderen, kunstgras als putting green in de tuin of als speelondergrond onder de schommel (dit komt naast het gewone gazon in de achtertuin heel vaak voor), zijn er andere mogelijkheden om uw tuin te voorzien van het juiste soort kunstgras.

Showtuin in Rotterdam Barendrecht

Voor deze klant maakte we een kunstgras gazon waarbij een kunstgrastype werd gebruikt met daarin verschillende vezels, kleuren en hoogtes. Iedereen is erg tevreden met het eindproduct. Denkt u eraan om kunstgras in de tuin te nemen? Als u het gras wilt voelen en ervaren dan kunt u een sample aanvragen of een bezoek brengen aan onze showtuin.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras