010-4326936   |    tuincentrummeijer@gmail.com Showtuin: Kooiwalweg 12-14 | 3076 JJ Rotterdam
Gratis staal aanvragen
Kunstgras gazon in Rotterdam
  • Kunstgras gazon in Rotterdam
  • Kunstgras gazon in Rotterdam
  • Kunstgras gazon in Rotterdam

Kunstgras gazon in Rotterdam

In Rotterdam heeft Tuincentrum Meijer deze prachtige tuin aan mogen leggen. Naast het straatwerk, de borders en de schutting hebben wij ook dit gazon van kunstgras Jolie 45 gemaakt. Jolie 45 is een product van producent EasyLawn, waar wij dealer van zijn.

 

Trampoline

De wens van de klant was om voor de kinderen een trampoline in te graven. Dit vergt enig vakmanschap maar daar hebben de medewerkers van ons hoveniersbedrijf wel ervaring mee. Het kunstgras is gemaakt van veerkrachtige vezels waardoor het gazon niet snel 'plat loopt' en de kinderen heerlijk kunnen spelen. Als het heeft geregend is kunstgras na een paar zonnestralen alweer droog.

 

 

Onderhoudsvriendelijk

Kunstgras is onderhoudsarm, dus niet onderhoudsvrij. Met name bij intensief gebruik is het noodzakelijk dat het kunstgras regelmatig wordt opgeborsteld met een harde bezem of borstelmachine. Het infillzand zorgt ervoor dat de vezels dan vanzelf weer overeind komen.

 

Wilt u ook kunstgras in uw tuin? Kom dan naar onze showroom in Barendrecht of neem contact met ons op voor een afspraak aan huis. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras