010-4326936   |    tuincentrummeijer@gmail.com Showtuin: Kooiwalweg 12-14 | 3076 JJ Rotterdam
Gratis staal aanvragen
Kindvriendelijke tuin in Rotterdam
  • Kindvriendelijke tuin in Rotterdam
  • Kindvriendelijke tuin in Rotterdam
  • Kindvriendelijke tuin in Rotterdam

Kindvriendelijke tuin in Rotterdam 

Voor een particuliere klant hebben wij voor deze tuin in Rotterdam kunstgras mogen leveren en installeren. Tuincentrum Meijer is gevestigd aan de Kooiwalweg in Rotterdam, bijons kunt u terecht voor bestrating, beplanting en kunstgras. U kunt uw producten bij ons bestellen, wij leveren bij u aan huis of onze hoveniers kunnen de rest van uw tuin ook in orde maken. Wij werken onder andere in de regio Barendrecht, Rotterdam, Rhoon en Ridderkerk maar ook als u buiten deze regio woont zijn wij u graag van dienst. 

 

Onderhoudsvriendelijk

Het onderhoudsarme karakter van kunstgras speelt mee bij het maken van de keuze. EasyLawn is heel mooi en lijkt erg op echt gras. In de tuin, voor of achter, wordt kunstgras het meeste gebruikt. Los daarvan komt het product ook vaak voor in speeltuinen of wordt het gebruikt als putting green.

Natuurlijk ogend gazon

In deze klus maakte we gebruik van kunstgras met verschillende kleuren, verschillende hoogtes en verschillende vezel-shapes. Met het eindresultaat is zowel de klant, als wij erg tevreden.

Kunstgras showtuin bezoeken of sample aanvragen

Speelt u met het idee om voor kunstgras te kiezen? Om beter te kunnen beslissen kunnen wij u altijd even een kunstgrassample sturen of beter nog, wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showtuin in Rotterdam.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras